I AM Totaalcommunicatie

I AM biedt de oplossing voor totaalcommunicatie. Één handig platform voor alle communicatie binnen uw bedrijf.

I AM, de totaaloplossing voor organisatiebrede communicatie

I AM biedt de oplossing voor totaalcommunicatie. Één handig platform voor alle communicatie binnen uw bedrijf. Met I AM kunt u de beschikbaarheid van uw collega’s zien en met hen chatten, audio en video bellen, vergaderen, bestanden delen en samenwerken. En dat alles op één apparaat! I AM zorgt niet alleen dat de communicatie binnen uw bedrijf eenvoudiger verloopt, maar ook efficiënter!

Hoe werkt het?

I AM is een communicatieplatform met software geschikt voor desktop, tablet en smartphone. Deze applicatie kunt u installeren op elk type iOS, OSX, Windows of Android apparaat. I AM werkt via de cloud en is volledig geïntegreerd in uw telefooncentrale. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over telefoonkosten.

I AM totaalcommunicatie interface

I AM heeft een gebruiksvriendelijke interface

Flexibel en uitgebreid

Niet alleen heeft I AM een breed scala aan mogelijkheden, maar onderscheid zich ook door flexibiliteit. Wanneer u wordt gebeld, ontvangt u een notificatie op uw computer, vervolgens kunt u vanaf uw telefoon het gesprek overnemen. Uiteraard is het ook mogelijk om notificaties direct op uw telefoon ontvangen.

Belt u liever via het bedrijfsnummer? I AM maakt het mogelijk om dit met uw privé telefoon te doen.  Ook veelgebruikte functies zoals ”niet storen” en ”nummers doorschakelen” kunnen ingesteld worden met de applicatie.

I AM is geïntegreerd met de telefooncentrale en het telefonie netwerk. Met andere woorden: De I AM kan gecombineerd worden met telefoontoestellen, maar er kan ook gebeld worden via softwareapplicaties op verschillende platformen.

De voordelen op een rij

  • I AM kan vaste telefoontoestellen vervangen. Met de desktop client software van IAM kan er gebeld worden via de PC, ideaal voor moderne en flexibele werkomgevingen.
  • Vindt u het makkelijker om te bellen met een vast toestel? I AM kan makkelijk worden gecombineerd met het bestaande vaste telefoontoestel.
  • De I AM applicatie is te installeren op een breed scala aan platforms variërend van desktop tot smartphones en tablets.

I AM voor u?

Heeft uw bedrijf behoefte aan een efficiëntere samenwerking? Of wilt u dat alle communicatie via één platform verloopt? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via mail: info@nedvice.nl of telefoon: 072-5628118.

Milou van der Poel
linkedin-logo
 & Willem Chen
linkedin-logo

Gepubliceerd op 13 april 2018

IAM Telefonie VoIP