ICT Onderwijs en Kinderopvang

Als het gaat om ICT-voorzieningen in het onderwijs, dan vinden we dat we best trots mogen zijn op ons rapport!

ICT maatwerk in het onderwijs en kinderopvang

Tablets in de klas, e-mailadressen voor alle leerlingen en medewerkers, een online werkplek:  ICT-oplossingen in het onderwijs en de kinderopvang vragen altijd om maatwerk.

Als je kinderen met tablets laat werken, is het bijvoorbeeld van belang dat zij geen essentiële instellingen kunnen wijzigen. De ICT-infrastructuur moet goed beveiligd zijn om te zorgen dat de gegevens van leerlingen alleen door bevoegden ingezien kunnen worden. Ook een online werkplek moet voor zowel de kinderen als werknemers goed te begrijpen zijn.

Nedvice denkt graag mee over deze oplossingen en snapt dat onderwijs-en/of kinderopvanginstellingen vaak weinig bewegingsruimte binnen het budget hebben. Als het makkelijker of goedkoper kan, laten we dat dus maar wat graag weten.

Ben je benieuwd naar wat we eerder voor onderwijsinstellingen en kinderopvang hebben betekend? Zo biedt Blosse kinderopvang en onderwijs op één plek. De organisatie is ontstaan uit een fusie tussen Stichting Flore en Stichting Kinderopvang Heerhugowaard. Hiervoor hebben we de ICT-infrastructuur opnieuw ingericht, zodat de organisatie niet met twee verschillende inrichtingen hoeft te werken.

Stichting Trigoon is de overkoepelende organisatie van scholen voor speciaal basisonderwijs, (voortgezet) speciaal onderwijs en praktijkonderwijs in West-Friesland. Bij het invullen van hun voorzieningen denken we met ze mee bij het uitvinden wat hun leerlingen aankunnen op ICT-gebied.

Kortom, als het gaat om ICT-voorzieningen in het onderwijs, dan vinden we dat we best trots mogen zijn op ons rapport!
Ook ICT voorzieningen op maat voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op door op onderstaande oranje buttons te klikken. Bellen kan natuurlijk ook: 072 56 28 118.

Mobile Device Management
Servicedesk
Office 365


Meer…

x