ICT in de zorg

Zorgorganisaties weten voor hun ICT-oplossingen vaak de weg naar ons te vinden

Een zorg minder in de zorg

Zorgorganisaties weten voor hun ICT-oplossingen vaak de weg naar ons te vinden. Natuurlijk wil iedereen stabiele, veilige en betrouwbare ICT-oplossingen, maar voor zorgorganisaties heeft dat vanwege de situatie van hun cliënten nog eens extra gewicht. Denk bijvoorbeeld aan zorgmedewerkers die met iPads gaan werken en die de privacy van hun cliënten moeten beschermen, of als er bij een huisartsenpost storingen buiten kantooruren optreden.

Daarom moet er van tevoren goed over nagedacht zijn hoe een ICT-oplossing in de praktijk zal werken en zijn er goede afspraken met de dienstverlener nodig. Zodat je erop kunt rekenen dat de iPads goed beveiligd zijn. Zodat je erop kunt rekenen dat er meteen iemand klaarstaat om een storing op te lossen.

Wij snappen hoe belangrijk het is om deze oplossingen goed te overwegen en dat het budget meestal maar weinig bewegingsruimte toelaat. We bieden dan ook altijd maatwerk en laten het graag weten als iets goedkoper of eenvoudiger kan.

Want ook een zorgorganisatie kan af en toe best een zorg minder gebruiken.

 

Ben je benieuwd hoe klanten in de zorg over ons denken? Lees dan eens over Stichting Woonzorggroep Samen waar we ‘bijna familie’ zijn.

 

 

 

 

 

Nedvice is gespecialiseerd in op maat gemaakte ICT oplossingen in de zorg. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door middel van onderstaande oranje buttons. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen: 072 56 28 118.

x