Kesselaar & Zn - Gastheer in de Bouw

Nedvice is geen ‘jij vraagt wij draaien’ bedrijf, maar zij geven gevraagd en ongevraagd advies.

Guido Kesselaar - Kesselaar & Zn

Kesselaar & Zn

Kesselaar & Zn bouwt, renoveert en onderhoudt vastgoed voor eigenaren en gebruikers in Noord-Holland.
Bedrijfsauto Kesselaar

Gluren bij de buren

6 Jaar geleden nam Guido Kesselaar (directeur Kesselaar & Zn) deel aan een evenement genaamd ‘Gluren bij de Buren’ georganiseerd door de bedrijvenvereniging Beverkoog waarbij bedrijven gevestigd op dit bedrijventerrein een kijkje achter de schermen kunnen nemen bij andere bedrijven in de buurt. Op dit evenement kwam hij in aanraking met Sander (directeur van Nedvice). Kesselaar was op dat moment opzoek naar een ICT partij die mee kon gaan in de groei van het bedrijf. Nedvice biedt ons openheid en transparantie, hier hechten wij als bedrijf veel waarde aan. Het is geen ‘jij vraagt wij draaien’ bedrijf, maar zij geven gevraagd en ongevraagd advies.’ Volgens Guido Kesselaar.

ICT dat kan meegroeien

Nedvice heeft de gehele ICT van Kesselaar omgegooid en heeft het ingericht op een manier dat deze gemakkelijk mee kan groeien met het bedrijf en de mogelijkheid heeft om modulair uit te breiden. Wij nemen het volledige pakket af bij Nedvice: laptops, tablets, systeembeheer, Office 365, servicedesk en ga zo maar door. Wat ik erg prettig vind is dat ik op het gebied van ICT de verantwoordelijkheid bij één bedrijf ligt en je één duidelijk aanspreekpunt hebt.’ De afgelopen jaren is Kesselaar flink in omvang gegroeid en Nedvice is hierin mee gegroeid. Kesselaar verwacht dat Nedvice ook de partner voor hen is op het moment dat zij meer slagen gaan maken in omvang.

Werknemer Kesselaar op de bouwplaats

Samenwerking met Nedvice

Nedvice is voor mij een gelijkwaardige partner die mij adviseert in de beste keuze voor mijn bedrijf en invulling geeft aan de ICT. Zij kunnen mijn vraagstukken op het gebied van ICT in de breedste zin van het woord oplossen. Nedvice pakt alles serieus op en de communicatie verloopt erg prettig.’

Volgens Guido komen de bedrijfsfilosofieën van beide bedrijven met elkaar overeen. De normen en waarden die wij hanteren en de openheid vind je terug in het personeel van Nedvice. Wat wij zeer belangrijk vinden is openheid in zowel de financiën als in wat wel en niet mogelijk is. Nedvice is zeer transparant in de kosten en heeft geen financiële geheimen. Zo weet ik precies waar ik aan toe ben.’

Op de werkvloer bij Kesselaar wordt met tablets gewerkt. Het streven is om over twee maanden volledig papierloos te werken. Nedvice heeft hieraan mee gewerkt door middel van Office 365, tablets en laptops, die het mogelijk maken om flexibel te werken.