Mobile Device Management

Wij zorgen dat je device beveiligd en altijd up-to-date is. We kunnen de functionaliteiten beperken en instellen welke apps gebruikers wel en niet kunnen gebruiken.

Beheer van mobiele apparaten

Het werken met een iPad of Android-tablet wordt steeds populairder. Net als bij laptops en desktopcomputers kan Nedvice deze mobiele apparaten beheren om problemen te voorkomen.

We zorgen dat je device beveiligd en altijd up-to-date is. We kunnen de functionaliteiten  beperken en instellen welke apps gebruikers wel en niet kunnen gebruiken. Op deze manier ben je er zeker van dat gebruikers werken in een veilige omgeving.

Wordt je Android-tablet of iPad gestolen? Wij zorgen dat die meteen geblokkeerd wordt, zodat de dief geen toegang heeft tot de gegevens die op je tablet staan. Wel zo geruststellend.

 

 

 

> Nedvice Mobile Device Management is een maatwerkoplossing welke aangepast kan worden aan de specifieke behoefte. Bekijk ook de case van RAVO over hoe Mobile Device Management is toegepast bij de fabricage van veegwagens.

 

 

 

 

 

Wil je meer informatie over Mobile Device Management of een afspraak maken om te bespreken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Klik op één van de buttons hieronder. Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen: 072 56 28 118

x