Office 365

Bij de keuze van kantoorsoftware voor je organisatie is het makkelijk je te verliezen in licenties. Samen met jou kijken we welke functies aansluiten bij de wensen die jíj hebt. De werkplekken in je organisatie helpen we je zo in te richten, dat je werknemers makkelijk de weg vinden binnen alle software.

Digitaal Kantoor met Office 365

Tekstverwerken, spreadsheets maken, presentaties ontwerpen, e-mailen, notities opschrijven, bestanden delen. En voor je het vergeet: dat moet natuurlijk ook allemaal ‘in de cloud’. Hoe beveilig je dat trouwens?

Bij de keuze van kantoorsoftware voor je organisatie is het makkelijk je te verliezen in licenties, talloze functies en andere zaken die komen kijken bij de keuze voor een softwarepakket.

Maar wat heb je nou écht nodig?

Nedvice helpt je om die vraag helder te krijgen. We kennen volledig de weg in Office365 van Microsoft. Samen met jou kijken we welke functies aansluiten bij de wensen die jíj hebt. We zoeken met jou naar de juiste licentie, zodat je niet onnodig geld kwijt bent aan functies die je toch niet gebruikt.

De werkplekken in je organisatie helpen we je zo in te richten, dat je werknemers makkelijk de weg vinden binnen alle software. Van teksten schrijven in Word tot notities maken in OneNote. Van bestanden delen met SharePoint tot vergaderen via Skype. Van de vaste computer op kantoor tot de laptop die je meeneemt naar een klant.

Nedvice stelt jouw wensen voorop, zodat de software altijd in dienst staat van wat jij wilt bereiken. Een digitaal kantoor dat voor jouw organisatie werkt: achter je bureau, thuis of onderweg.

SharePoint

Bestanden die meerdere collega’s nodig hebben, deel je via een netwerkserver. Microsoft SharePoint vervangt de fysieke server op kantoor en is overal toegankelijk; of je nu achter je bureau zit, of bij een klant aan de andere kant van het land bent.

Wij kunnen SharePoint voor je instellen zodat je medewerkers er zo doeltreffend mogelijk mee aan de gang kunnen gaan. Ook kunnen we extra beveiligingsmaatregelen treffen om ervoor te zorgen dat je gedeelde bestanden overal veilig zijn.

Daarnaast is het mogelijk om de look-and-feel van de toegangspagina volledig in de stijl van je organisatie in te richten. Zo wordt sharing pas echt caring! Of, nou ja, het ziet er gewoon wat stijlvoller en professioneler uit – dat is ook wat waard, toch?

x