Online werkplek

Nedvice helpt je bij de keuze van kantoorsoftware en het inrichten van de werkplekken.

Online werkplek in de cloud

Tekstverwerken, spreadsheets maken, presentaties ontwerpen, e-mailen, notities opschrijven, bestanden delen. En voor je het vergeet: dat moet natuurlijk ook allemaal ‘in de cloud’. Hoe beveilig je dat trouwens?

Bij de keuze van kantoorsoftware voor je organisatie is het makkelijk je te verliezen in licenties, talloze functies en andere zaken die komen kijken bij de keuze voor een softwarepakket.

Maar wat heb je nou écht nodig?

Nedvice helpt je om die vraag helder te krijgen. We kennen volledig de weg in Office365 van Microsoft. Samen met jou kijken we welke functies aansluiten bij de wensen die jíj hebt. We zoeken met jou naar de juiste licentie, zodat je niet onnodig geld kwijt bent aan functies die je toch niet gebruikt.

De werkplekken in je organisatie helpen we je zo in te richten, dat je werknemers makkelijk de weg vinden binnen alle software. Van teksten schrijven in Word tot notities maken in OneNote. Van bestanden delen met SharePoint tot vergaderen via Skype. Van de vaste computer op kantoor tot de laptop die je meeneemt naar een klant.

Nedvice stelt jouw wensen voorop, zodat de software altijd in dienst staat van wat jij wilt bereiken. Een digitaal kantoor dat voor jouw organisatie werkt: achter je bureau, thuis of onderweg.

x