ICT Op locatie

Onze ICT-specialisten ondersteunen je graag op locatie, omdat wij het belangrijk vinden om binding met de dagelijkse praktijk van je organisatie te krijgen.

We komen graag langs

Onze ICT-specialisten ondersteunen je graag op locatie. Dat kan op verschillende manieren. Tijdens grote projecten kunnen we elke dag aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden. Maar het kan ook dat we alleen incidenteel langskomen, als er bijvoorbeeld ergens een ICT-probleem opgelost moet worden. Daarnaast kunnen we ook op vaste tijdstippen aanwezig zijn om ondersteuning te leveren.

Dat we graag langskomen, is niet omdat we denken dat je betere koffie hebt dan wij – al is dat best mogelijk -, maar omdat we het belangrijk vinden om binding met de dagelijkse praktijk van je organisatie te krijgen. Als we weten hoe je werkvloer eruit ziet, hoe je ICT-voorzieningen ingezet worden en als we weten wat je wil bereiken, kunnen we beter meedenken als je onze hulp nodig hebt; bijvoorbeeld als je gebruik wil maken van onze servicedesk of als je nieuwe investeringen in je ICT wil doen.

En oké, dan lusten we misschien best een bakje koffie. Maar dat is echt niet de reden dat we langskomen. Beloofd!

 


> Bekijk ook de case van Stichting Trigoon over de adviesgevende functie van Nedvice in het Onderwijs.

 

 

 

 

 

 

Wil je meer informatie over ICT op locatie of een afspraak maken om te bespreken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Klik op één van de buttons hieronder. Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen: 072 56 28 118

x