Over Nedvice

We zijn graag open over wát we doen, waaróm we dat doen en hóe we dat doen. Want dan weet je als klant pas echt wat je aan ons hebt.

Het team van Nedvice is jong, eigenwijs en brutaal!

Hoewel, ‘brutaal’… Eigenlijk zijn we gewoon oprechte ICT-jongens en -meisjes, maar dat klinkt wat minder spectaculair.

Missie en visie

Onze missie is heel simpel: omdat ICT niet ingewikkeld hoeft te zijn, maken wij dat graag eenvoudig.

De visie achter Nedvice is dat we organisaties willen ondersteunen bij hun praktische ICT-werkzaamheden. Door op onze eigen wijze de samenwerking te zoeken, willen we lange-termijnrelaties met onze opdrachtgevers aangaan.

Een échte partner: eenvoudig, eigenwijs, integer

Wij vinden samenwerking heel belangrijk. We willen een échte partner zijn voor onze opdrachtgevers, zodat we op een persoonlijke basis langdurig met elkaar kunnen samenwerken.

Daarom houden we het graag eenvoudig. We vinden het belangrijk dat je snapt waar we mee bezig zijn. Niet door met ingewikkelde vaktaal te strooien, maar door gewoon duidelijk te maken wat we doen. Je hoeft dus geen expert te zijn om met ons samen te werken, want wij zorgen er voor dat je de draad niet kwijtraakt.

We zijn wel wat eigenwijs. We volgen namelijk geen gebaande paden, maar hebben onze eigen ideeën over hoe ICT-dienstverlening zou moeten werken.

Over die ideeën zijn we dan ook eerlijk. Integriteit staat bij ons voorop. Omdat we oprecht zeggen wat we vinden, weet je dat we betrouwbaar zijn en nergens doekjes om winden.

De beste basis voor een samenwerking

Kortom, we zijn graag open over wát we doen, waaróm we dat doen en hóe we dat doen. Want dan weet je als klant pas echt wat je aan ons hebt. Dat vinden wij de beste basis voor een sterke en langdurige samenwerking.

Dat zou je misschien een beetje brutaal kunnen noemen. Het is voor vele opdrachtgevers en voor ons vooral een heel fijne werkwijze. En eigenlijk is dat al spectaculair genoeg.