Werkplek abonnement

Met het Nedvice ICT werkplek abonnement wordt het voor bedrijven eenvoudig werknemers altijd te voorzien van passende en werkende apparatuur.

Het aandeel millennials [jongeren geboren tussen 1981 en 2000] op de werkvloer wordt steeds groter. In 2025 zal 75% van de beroepsbevolking bestaan uit millennials*. Doordat de meerderheid van de werknemers binnen een organisatie straks is opgegroeid in een omgeving waarin techniek altijd beschikbaar was verandert de manier van werken. De scheiding tussen werk en priv├ę vervaagt, mobiel en flexibel werken zullen steeds meer de boventoon voeren.

Voor bedrijven is het een uitdaging om met de technische faciliteiten aan te blijven haken bij de wensen van de gebruikers. Medewerkers zijn snelle technische innovatie thuis gewend en verwachten niet anders op kantoor. Wanneer de werkplekinrichting op kantoor hieraan niet kan voldoen dan zal dit resulteren in demotivatie en verminderde productiviteit van de werknemers.

Wat is het
Met het Nedvice ICT werkplek abonnement wordt het voor bedrijven eenvoudig werknemers altijd te voorzien van passende en werkende apparatuur.
Het werkplek abonnement omvat:
– Elke 2 jaar een nieuwe PC of laptop.
– Installatie van updates en patches van het besturingssysteem en ge├»nstalleerde software.
– Continue monitoring op de werking van de PC of laptop.
– Onbeperkte servicedesk ondersteuning bij de werking en het gebruik van de werkplek.
– Bescherming tegen virussen en malware.

De voordelen voor uw bedrijf op een rijtje:
– Gemotiveerd personeel.
– Lagere beheerskosten doordat er geen verouderde technologie in stand gehouden hoeft te worden.
– Altijd de juiste hardware.
– Lagere Total Cost of Ownership [TCO].
– Geen verrassingen in ICT beheerskosten.

 

Indien u meer wilt weten over het Nedvice ICT werkplek abonnement neem dan contact met ons op door te bellen naar 072 56 28 118, een e-mail te sturen naar info@nedvice.nl of via het contactformulier.

 

* Bron onderzoek: BPW Foundation